Oppslagstavle for Økernbråten Borettslag

 • Status varmtvann

  Publisert 01. mai. 2021

  Hei,

  Feilen er lokalisert og alle skal nå ha tilgang til varmtvann.

  Problemet har først og fremst vært at rørsystemet har tettet seg ulike steder. Enkelte oppganger har vært berørt i større grad enn andre. Dette gjelder da hele rørsystemet rundt om i borettslaget og det har derfor vært krevende å få full oversikt.

  Dessverre kan det ta litt tid før hele ‘maskineriet’ er tomt for rusk og rask, og det kan av den grunn, dersom vi er uheldig, tettes på nytt enkelte steder. Vi har heldigvis kommet frem til en måte å løse dette relativt raskt, i tillegg til at vi overvåker systemet med jevne mellomrom.

  Som nevnt er enkelte oppganger mer utsatt for dette pga beliggenhet.

  Videre er det bestilt nye varmevekslere til inntaket vårt av fjernvarme, som i fremtiden og da særlig mot vinterstid vil gjøre varmen i både på radiatorer og vask/dusj optimalt for vårt bruk, og vi vil heller ikke være like utsatt for å havne i lignende situasjoner som nå.

  Vi har full forståelse for at en del blir frustrerte over hvordan situasjonen er og har vært! Styret ønsker selvfølgelig at alle skal kunne ta seg en varm dusj og ha en behagelig temperatur innendørs.

  Selv om denne situasjonen i utgangspunktet ikke er selvforskyldt, ønsker vi å ha forståelse for at feil kan oppstå hos leverandører. Da situasjonen hos oss har vært og er komplisert med tanke på antall boenheter o.l, er det til tider svært tidskrevende å rette opp feil - og vi vil påpeke at leverandør har fulgt oss opp på en fin måte.

  Vi holder dere løpende oppdatert om det skulle dukke opp noe nytt.

  Fortsett gjerne å henvende dere via lettstyrt ved mistanke om manglende varmtvann. Spesifiser gjerne da om vannet er kaldt eller lunkent, i tillegg til adresse dersom dette ikke allerede er lagt inn.

  Ønsker alle en god natt og en riktig fin helg.

  Mvh Styret.

 • Varmtvann del 2

  Publisert 30. apr. 2021

  Oppdatering: Vi må skru av varmtvannet en periode nå i kveld da det gjennomføres feilsøking.

  Hei,

  Til alle som er berørt av manglende varmtvann.

  Alle våre leverandører ifbm varmtvann er på vei hit. Håper vi kommer til en løsning og at vi kan komme med gode nyheter i løpet av kvelden / natta.

  Takk for at dere har vært så tålmodige og vi beklager alle ulemper dette har medført.

  Mvh Styret

 • Varmtvann

  Publisert 30. apr. 2021

  Hei,

  Til alle som er berørt av manglende varmtvann.

  Alle våre leverandører ifbm varmtvann er på vei hit. Håper vi kommer til en løsning og at vi kan komme med gode nyheter i løpet av kvelden / natta.

  Takk for at dere har vært så tålmodige og vi beklager alle ulemper dette har medført.

  Mvh Styret

 • Varmtvann

  Publisert 30. apr. 2021

  Hei.

  Det har i dag blitt gjort tiltak for å bedre situasjonen rundt varmtvann. Enkelte opplever at vannet blir varmere ved å la det ‘renne’ en liten stund. Det vil bli gjort større tiltak i begynnelsen av neste uke, og vi håper å finne en permanent god løsning.

  Dersom noen fortsatt har problemer, eller mangler varmtvann, setter vi pris på om dere gir oss en tilbakemelding. Oppgi gjerne adressen dette gjelder.

  Mvh Styret

 • Varmtvann

  Publisert 30. apr. 2021

  Hei.

  Enkelte oppganger har i perioder lite/ingen varmtvann. Vaktmester og rørlegger er på saken. Vi håper dette løses idag!

  Enn så lenge må vi igjen få beklage disse problemene.

  NB: En del leiligheter har ikke oppdatert kontaktinformasjon. Vi jobber med å få dette oppdatert slik at alle får varsler på tlf og e-post når noe legges ut her.

  Det legges ut informasjon når vi vet mer.

  Ønsker alle en god helg.

  Mvh Styret

 • Varmtvann

  Publisert 27. apr. 2021

  Hei,

  Til de som opplever varierende temperatur på varmtvannet:

  Vi opplevde i går og i dag tidlig forståelse nok et større forbruk enn vanlig av varmtvann, og det har derfor vært vanskelig å levere/lagre nok varmtvann til alle på så kort tid. Varmen i radiatorene vil nå på dagtid nedjusterer slik at flest mulig skal ha varmtvann i vask. Vi forsøker å finjustere dette utover dagen, og håper det stabiliserer seg når forbruket er tilbake til ‘normalt’.

  Vil forøvrig rette en stor takk til vaktmester som har stått på dag og natt den siste perioden. Tusen takk!

  Mvh Styret

 • Varmtvann

  Publisert 26. apr. 2021

  Hei,

  Nå skal varmtvann være tilbake i vaskene. Radiatorene skal komme tilbake etterhvert og varmen justeres gradvis.

  Mvh Styret

 • Oppdatering varmtvann del 3

  Publisert 26. apr. 2021

  Hei,

  Fortum er nå i full gang med å tilpasse og sveise på plass nytt utstyr. Vi har fått beskjed om at dette skal være på plass i løpet av dagen, men at det er mye jobb og det må derfor påregnes noen timers arbeid. De har holdt på siden i dag tidlig. Vi krysser fingrene for at alle har varmt vann i løpet av dagen. Varmtvann vil være delvis avskrudd mens jobben gjøres.

  Mvh Styret.

 • Oppdatering varmtvann del 2.

  Publisert 25. apr. 2021

  Hei alle sammen,

  Jeg har nettopp hatt en telefonsamtale med driftsleder i Fortum. De klarer ikke å løse problemet hos oss i kveld. Jeg har blitt lovet at dette får full prioritet i morgen og at det vil komme på plass en fungerende løsning i løpet av morgendagen.

  Beklager så mye for dette. Det er veldig kjedelig og uheldig for alle sammen.

  Mvh Ullrik Moksnes / Styreleder

 • Oppdatering varmtvann.

  Publisert 25. apr. 2021

  Hei.

  Enkelte kan oppleve at varmtvannet fortsatt varierer. Det vil påbegynnes en jobb for å løse dette i morgen, men vi kan ikke gi lovnader for når feilen er løst. Parallelt gjøres det en iherdig innsats med å redusere problemet inntil videre.

  Kommer tilbake med ny oppdatering i morgen.

  Vi beklager eventuelle problemer dette medfører for den enkelte.

  Mvh Styret